brikar

basa JawaBesut

brikar

  1. êngg pc kêrtu-pos.








Kata kunci/keywords: arti brikar, makna brikar, definisi brikar, tegese brikar, tegesipun brikar

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.