bratos

basa JawaBesut

bratos

  1. êngg
krama
Krama bratos
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

bratu.








Kata kunci/keywords: arti bratos, makna bratos, definisi bratos, tegese bratos, tegesipun bratos

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.