basa JawaBesut

bras

  1. pc bêras.








Kata kunci/keywords: arti bras, makna bras, definisi bras, tegese bras, tegesipun bras

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.