brani

basa JawaBesut

brani

  1. Cithakan:M pc wani, kêndêl.








Kata kunci/keywords: arti brani, makna brani, definisi brani, tegese brani, tegesipun brani

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.