brama

basa JawaBesut

brama


Kacocogna karo







  Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti brama, makna brama, definisi brama, tegese brama, tegesipun brama

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.