basa JawaBesut

brai

  1. pc birahi.








Kata kunci/keywords: arti brai, makna brai, definisi brai, tegese brai, tegesipun brai

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.