brêjêl

basa JawaBesut

brêjêl

  1. ks lair (mêtu).








Kata kunci/keywords: arti brêjêl, makna brêjêl, definisi brêjêl, tegese brêjêl, tegesipun brêjêl

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.