brêbah

basa JawaBesut

brêbah

  1. êngg
krama
Krama brêbah
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

brubuh.








Kata kunci/keywords: arti brêbah, makna brêbah, definisi brêbah, tegese brêbah, tegesipun brêbah

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.