basa JawaBesut

boya krama/ngoko

  1. êngg ora.








Kata kunci/keywords: arti boya, makna boya, definisi boya, tegese boya, tegesipun boya

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.