bos-bosan

basa JawaBesut

bos-bosan

  1. êngg pc bolongan.








Kata kunci/keywords: arti bos-bosan, makna bos-bosan, definisi bos-bosan, tegese bos-bosan, tegesipun bos-bosan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.