bongkrah

basa JawaBesut

bongkrah

  1. êngg pc bubrah
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti bongkrah, makna bongkrah, definisi bongkrah, tegese bongkrah, tegesipun bongkrah

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.