basa JawaBesut

bom (Wl) krama/ngoko

  1. piranti pêrang dijêblukake kanggo ngrusak bètèng, matèni mungsuh lsp;
  2. mrêcon gêdhe (kang swarane bantas bangêt).







Kata kunci/keywords: arti bom, makna bom, definisi bom, tegese bom, tegesipun bom

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.