bok cêkèk ta!!

basa JawaBesut

bok cêkèk ta!! Aksara Jawa: ꦧꦺꦴ (bo)ꦏ꧀ (k) (_)ꦕꦼ ()ꦏꦺ ()ꦏ꧀ (k) (_) (ta) (!)
Lingga: (cêkèk)

  1. pc bok mati ta!;;
Kacocogna karo cêkik.







Kata kunci/keywords: arti bok cêkèk ta!!, makna bok cêkèk ta!!, definisi bok cêkèk ta!!, tegese bok cêkèk ta!!, tegesipun bok cêkèk ta!!

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.