bojrod

basa JawaBesut

bojrod

  1. êngg pc bojod.








Kata kunci/keywords: arti bojrod, makna bojrod, definisi bojrod, tegese bojrod, tegesipun bojrod

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.