basa JawaBesut

boga

  1. (Snk) (Kw) pangan;
  2. êngg
krama
Krama boga
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

jagung.







Kata kunci/keywords: arti boga, makna boga, definisi boga, tegese boga, tegesipun boga

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.