bodong

basa JawaBesut

bodong krama/ngoko

  1. mlênto wudêle;
  2. êngg pc bodho.







Kata kunci/keywords: arti bodong, makna bodong, definisi bodong, tegese bodong, tegesipun bodong

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.