bocah kurang janganan

basa JawaBesut

bocah kurang janganan Aksara Jawa: ꦧꦺꦴ (bo) (ca) (h)ꦏꦸ (ku) (ra) (ng) (ja) (nga) (na)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (jangan)

  1. pc kurang ganêp pikirane.








Kata kunci/keywords: arti bocah kurang janganan, makna bocah kurang janganan, definisi bocah kurang janganan, tegese bocah kurang janganan, tegesipun bocah kurang janganan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.