bobotan

basa JawaBesut

bobotan

  1. ki ngising.








Kata kunci/keywords: arti bobotan, makna bobotan, definisi bobotan, tegese bobotan, tegesipun bobotan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.