bobor

basa JawaBesut

bobor êngg krama/ngoko

  1. gombyar, ora dadi (tmr. êndhog diêngrêmake);
  2. ent wurung, cabar;
  3. araning jangan;
  4. bubruk.







Kata kunci/keywords: arti bobor, makna bobor, definisi bobor, tegese bobor, tegesipun bobor

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.