blung

basa JawaBesut

blung krama/ngoko

  1. katêranganing barang kang tiba;
  2. êngg pc turu (têtêmbunganing bocah cilik).







Kata kunci/keywords: arti blung, makna blung, definisi blung, tegese blung, tegesipun blung

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.