basa JawaBesut

blui

  1. êngg pc kunjara.








Kata kunci/keywords: arti blui, makna blui, definisi blui, tegese blui, tegesipun blui

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.