blindhis

basa JawaBesut

blindhis krama/ngoko

  1. tanpa rambut utawa tanpa wulu;
  2. êngg wuda mblêjêt;
  3. pc êntèk kabèh bandhane (sandhangane).







Kata kunci/keywords: arti blindhis, makna blindhis, definisi blindhis, tegese blindhis, tegesipun blindhis

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.