blawanan

basa JawaBesut

blawanan

  1. pc gunêman kasar-kasaran.








Kata kunci/keywords: arti blawanan, makna blawanan, definisi blawanan, tegese blawanan, tegesipun blawanan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.