basa JawaBesut

blau (Wl) êngg

  1. biru;
  2. bangsaning nopal biru.







Kata kunci/keywords: arti blau, makna blau, definisi blau, tegese blau, tegesipun blau

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.