blastin

basa JawaBesut

blastin

  1. êngg pc krikil ing ginjêl.








Kata kunci/keywords: arti blastin, makna blastin, definisi blastin, tegese blastin, tegesipun blastin

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.