blaos

basa JawaBesut

blaos

  1. pc bilahi.








Kata kunci/keywords: arti blaos, makna blaos, definisi blaos, tegese blaos, tegesipun blaos

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.