blantik

basa JawaBesut

blantik krama/ngoko

  1. bakul raja kaya utawa manuk, tukang ngêdolake raja-kaya (pc uga barang-barang liyane).








Kata kunci/keywords: arti blantik, makna blantik, definisi blantik, tegese blantik, tegesipun blantik

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.