blang-blangan

basa JawaBesut

blang-blangan

  1. pc tansah lunga saka ing omah (tmr. wong wadon).








Kata kunci/keywords: arti blang-blangan, makna blang-blangan, definisi blang-blangan, tegese blang-blangan, tegesipun blang-blangan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.