blandhos

basa JawaBesut

blandhos

  1. êngg pc bilahi.








Kata kunci/keywords: arti blandhos, makna blandhos, definisi blandhos, tegese blandhos, tegesipun blandhos

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.