blaki

basa JawaBesut

blaki

  1. êngg
krama
Krama blaki
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

blaka.








Kata kunci/keywords: arti blaki, makna blaki, definisi blaki, tegese blaki, tegesipun blaki

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.