blaka

basa JawaBesut

blaka krama/ngoko

  1. walèh, kandha ing sabênêre;
  2. êngg pc wantah, ora nganggo apa-apa;







Kata kunci/keywords: arti blaka, makna blaka, definisi blaka, tegese blaka, tegesipun blaka

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.