blêntong

basa JawaBesut

blêntong krama/ngoko

  1. dlêmok (ent cacad).








Kata kunci/keywords: arti blêntong, makna blêntong, definisi blêntong, tegese blêntong, tegesipun blêntong

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.