blêjêd

basa JawaBesut

blêjêd

  1. pc wantahan, babar-pisan upama kosok-bali blêjêd;








Kata kunci/keywords: arti blêjêd, makna blêjêd, definisi blêjêd, tegese blêjêd, tegesipun blêjêd

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.