blêdhêng

basa JawaBesut

blêdhêng

  1. pc katêranganing mlêbu.








Kata kunci/keywords: arti blêdhêng, makna blêdhêng, definisi blêdhêng, tegese blêdhêng, tegesipun blêdhêng

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.