blêdag

basa JawaBesut

blêdag pc

  1. mbludag (loma bangêt);
  2. umuk bangêt.







Kata kunci/keywords: arti blêdag, makna blêdag, definisi blêdag, tegese blêdag, tegesipun blêdag

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.