biyung

basa JawaBesut

biyung krama/ngoko

  1. êngg êmbok;
  2. êngg ak sêbutan marang wong wadon kang asor;
  3. pc sabawa nelakake gumun, lara, wêlas lsp.







Kata kunci/keywords: arti biyung, makna biyung, definisi biyung, tegese biyung, tegesipun biyung

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.