biyang

basa JawaBesut

biyang krama/ngoko

  1. êngg biyung (êmbok);
  2. êngg kanggo sêbutane wong wadon kang asor;
  3. (utawa biyung) sabawa mratelakake gumun, maido;
  4. (utawa biyang-biyang, biyung-biyung) pc sabawa mratelakake wêlas lsp;







Kata kunci/keywords: arti biyang, makna biyang, definisi biyang, tegese biyang, tegesipun biyang

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.