biya-biya

basa JawaBesut

biya-biya

  1. êngg pc wadhuh-wadhuh! (gumun bangêt).








Kata kunci/keywords: arti biya-biya, makna biya-biya, definisi biya-biya, tegese biya-biya, tegesipun biya-biya

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.