bisae

basa JawaBesut

bisae

  1. Cithakan:T pc ala.








Kata kunci/keywords: arti bisae, makna bisae, definisi bisae, tegese bisae, tegesipun bisae

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.