bintu

basa JawaBesut

bintu

  1. êngg
krama
Krama bintu
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

biru;








Kata kunci/keywords: arti bintu, makna bintu, definisi bintu, tegese bintu, tegesipun bintu

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.