bikal

basa JawaBesut

bikal

  1. (-bikal) êngg pc pating jrentol gatêl (tmr. kulit).








Kata kunci/keywords: arti bikal, makna bikal, definisi bikal, tegese bikal, tegesipun bikal

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.