biblak

basa JawaBesut

biblak

  1. pc bêsèt, mlècèt (tmr. kulit).








Kata kunci/keywords: arti biblak, makna biblak, definisi biblak, tegese biblak, tegesipun biblak

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.