basa JawaBesut

bi êngg pc

  1. êmbok;
  2. êmbok-cilik
Kacocogna karo
  • bibi.







Kata kunci/keywords: arti bi, makna bi, definisi bi, tegese bi, tegesipun bi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.