bewok

basa JawaBesut

bewok

  1. pc brewok.








Kata kunci/keywords: arti bewok, makna bewok, definisi bewok, tegese bewok, tegesipun bewok

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.