besuk-besuk

basa JawaBesut

besuk-besuk

  1. (besuk iki) êngg
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko besuk-besuk
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

(benjing-enjing

krama
Krama besuk-besuk
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

). sesuk.








Kata kunci/keywords: arti besuk-besuk, makna besuk-besuk, definisi besuk-besuk, tegese besuk-besuk, tegesipun besuk-besuk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.