berak

basa JawaBesut

berak

  1. êngg ks sêsukêr;








Kata kunci/keywords: arti berak, makna berak, definisi berak, tegese berak, tegesipun berak

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.