benjing enjing

basa JawaBesut

benjing enjing

krama
Krama benjing enjing
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sesuk-(-esuk).








Kata kunci/keywords: arti benjing enjing, makna benjing enjing, definisi benjing enjing, tegese benjing enjing, tegesipun benjing enjing

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.