benjang

basa JawaBesut

benjang

  1. êngg
krama
Krama benjang
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

besuk;








Kata kunci/keywords: arti benjang, makna benjang, definisi benjang, tegese benjang, tegesipun benjang

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.