benangpeyan

basa JawaBesut

benangpeyan

  1. êngg
krama
Krama benangpeyan
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

kowe

Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti benangpeyan, makna benangpeyan, definisi benangpeyan, tegese benangpeyan, tegesipun benangpeyan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.