bejos

basa JawaBesut

bejos

  1. pc bisa.








Kata kunci/keywords: arti bejos, makna bejos, definisi bejos, tegese bejos, tegesipun bejos

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.